Presentator
carlo boszhard
Onze TV Café host is al bijna vijfentwintig jaar lang één van de vaste gezichten van RTL. Met Telekids breekt hij definitief door en de samenwerking met Irene Moors blijft als een leidraad door zijn carrière lopen. Maar ook solo staat Carlo zijn mannetje als presentator van onder andere Monte Carlo, Cash & Carlo en Ik Wed Dat Ik Het Kan. Daarnaast is hij een begenadigd imitator wat resulteert in een Gouden Televizier-ring voor de TV Kantine in 2010. Zingend en acterend zien we hem in musicals als Beauty and the Beast en Les Misérables. Na vijftien jaar lang de zondag gedeeld te hebben met Irene is Carlo er nu klaar voor om met Carlo’s TV Café een nieuw en fris zondagmiddaggevoel te creëren in de huiskamers.
Kok
Roberta Pagnier
Ze heeft Italiaanse wortels maar is geboren in Amsterdam. Dankzij haar moeder kreeg ze al op jonge leeftijd veel affiniteit met de Italiaanse keuken. Ze maakte kookvideo’s voor Het Parool en werkte een tijdje voor iens.nl. Ze houdt er van om mensen blij te maken en haalt daar positieve energie uit. ’Je tovert bij kinderen, vrienden en familie een glimlach op het gezicht als je met iets lekkers aan komt zetten. Koken is leuk!’ Verder betekent koken voor Roberta ook ontspanning, creativiteit en het verleggen van grenzen.
Moeder
Wil
Ze is geboren en getogen in Amsterdam en heeft het hart op de tong: Wil Boszhard! Haar droom was kapster worden en na de huishoudschool pakt ze dan ook snel de kappersschaar op. Op haar 19de ontmoet Wil de man van haar leven, Henk, en met de komst van zoons Ron en Carlo is het gezin compleet. Beide zoons staan graag in de spotlights en krijgen de volledige steun van hun moeder. Door zijn nieuwe show ziet Wil zoon Carlo veel minder vaak. De redactie stuurt het duo daarom mét een cameraploeg het land in voor verrassende uitjes voor de rubriek Wil Wil Wel!
Muziek
De band
Elke zondag is er livemuziek van onze eigen band onder leiding van Bas van den Heuvel. Bas begon op zijn negende met pianolessen en sindsdien is hij er niet meer achter weg te slaan. Hij verzorgde de muziek voor onder andere Idols en X-Factor en voor grote shows als The Passion en Ladies of Soul. Hij wordt iedere week bijgestaan door verschillende artiesten, die ieder hun eigen stappen in de muziekwereld hebben gezet.
studio
Gezien in de show
Onze studio is gevuld met allemaal fijne en handige spullen en apparaten. Benieuwd met welke pannen Roberta kookt? Waar dat leuke stoeltje of servies vandaan komt? Zoek niet verder! Onze leveranciers vind je hier op een rijtje: Bekijk onze leveranciers