Terug
Topping: Pompoen, gekarameliseerde ui en feta
Informatie
- aantal : 6 personen
- bereidingstijd : 0 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

250 g bio pompoen

Zonnebloemolie

3 rode uien

20 g boter

1,5 el honing

3 el ongezouten pecannoten

2 kropjes mini romanasla

150 g feta

 

Extra benodigdheden: kwast, grillpan, aluminiumfolie

Bereiding
Topping: Pompoen, gekarameliseerde ui en feta

Schil en snij de pompoen in flinterdunne plakjes. Bestrijk de plakjes, met een kwast, lichtjes met olie en gril ze in een grillpan om en om gaar. Pel en snij de uien in smalle partjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uien in 10-15 minuten op laag vuur tot ze zacht zijn. Draai het vuur hoger, sprenkel de honing erover en laat karamelliseren. Breng de gekaramelliseerde uien op smaak met zout en peper. Rooster de pecannoten in een droge koekenpan. Pluk, was en droog de slablaadjes. Snij de feta in plakjes. Beleg de hamburgerbroodjes met blaadjes sla, plakjes gegrilde pompoen, een hamburger, gekaramelliseerde ui en feta.

 

Het recept voor zelfgemaakte hamburgers vind je rechtonder op de pagina bij 'gerelateerd'.

Informatie
- aantal : 6 personen
- bereidingstijd : 0 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

250 g bio pompoen

Zonnebloemolie

3 rode uien

20 g boter

1,5 el honing

3 el ongezouten pecannoten

2 kropjes mini romanasla

150 g feta

 

Extra benodigdheden: kwast, grillpan, aluminiumfolie

Deel
Gerelateerd