Terug
Sticky chipolataworstjes
Informatie
- aantal : 10 personen
- bereidingstijd : 15 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

1 rode peper

¼ rode kool

2 kropjes mini romanasla

10 mini pitabroodjes

2 el abrikozenjam

1 sinaasappel

1 el grove mosterd

½ bosje tijm

Zout

10 gourmet chipolataworstjes

Olijfolie

 

Extra nodig: gourmetstel

Bereiding
Sticky chipolataworstjes

Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten van de chilipeper en snij de peper fijn. Ris de tijm van de takjes en rasp de schil van de sinaasappel. Meng de rode peper, mosterd, abrikozenjam, tijm, sinaasappelrasp en de olijfolie in een kom. Breng op smaak met zout.

 Snij de rode kool fijn. Pluk en was de sla. Bak de mini pitabroodjes af volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

Bestrijk de chipolata’s met de marinade.

Verhit een scheutje olijfolie in het gourmetpannetje en bak de chipolata’s met de marinade tot ze goudbruin en gaar zijn. Serveer de chipolata’s met een blaadje sla en wat rode kool op een mini pitabroodje.

Informatie
- aantal : 10 personen
- bereidingstijd : 15 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

1 rode peper

¼ rode kool

2 kropjes mini romanasla

10 mini pitabroodjes

2 el abrikozenjam

1 sinaasappel

1 el grove mosterd

½ bosje tijm

Zout

10 gourmet chipolataworstjes

Olijfolie

 

Extra nodig: gourmetstel

Deel