Terug
Reuzengarnalen met rijst en groenten
Informatie
- aantal : 6 personen
- bereidingstijd : 25 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

200 g rauwe gepelde gamba's (diepvries)

2 el olijfolie

400 g (zilvervlies)rijst

3 rode paprika’s

3 grote uien

1 zakje groene curry

1 flesje kookroom light

½ limoen

zout en peper

 

andere benodigdheden: rasp, citroenpers (optioneel)

Bereiding
Reuzengarnalen met rijst en groenten

Laat de gamba’s ontdooien. Verhit de olie in een braadpan. Pel de uien en maak de paprika’s schoon. Snij de uien en de paprika’s en bak deze in de olijfolie. Voeg de curry met 4 eetlepels kookroom toe. Maak de limoen schoon, rasp 1 eetlepel van de schil en pers de limoen uit. Voeg de rest van de room en het limoensap toe. Laat nog 5 minuten zachtjes koken. Kook de garnalen 4 - 5 minuten mee, tot ze roze zijn. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer samen met de curry. Breng op smaak met zout en peper.

Informatie
- aantal : 6 personen
- bereidingstijd : 25 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

200 g rauwe gepelde gamba's (diepvries)

2 el olijfolie

400 g (zilvervlies)rijst

3 rode paprika’s

3 grote uien

1 zakje groene curry

1 flesje kookroom light

½ limoen

zout en peper

 

andere benodigdheden: rasp, citroenpers (optioneel)

Deel