Terug
Stampioenschappen - Zoete aardappelstamppot met rucola en een bal gehakt
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 0 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 kg zoete aardappelen

- 100 gr rucola

- 100 gr feta kaas

- een scheutje melk

- peper en zout

- 4 gehaktballen

Bereiding
Stampioenschappen - Zoete aardappelstamppot met rucola en een bal gehakt

Verhit olie in een pan en bak de gehaktballen bruin terwijl je de stamppot maakt.

Schil de zoete aardappelen, snij in blokjes en kook ze in ruim water met een schepje zout tot ze gaar zijn. Giet de zoete aardappelen af, voeg een scheutje opgewarmde melk toe en stamp het tot een smeuïge massa.

Voeg de rucola toe met 80 gram van de feta en roer alles goed door elkaar. Breng de stamppot op smaak met wat peper en zout. Schep de stamppot op de borden en voeg een gehaktbal toe. Verkruimel de overgebleven feta over de stamppot als garnering en geniet van de lekkerste zoete aardappel stamppot met bal gehakt!

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 0 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 kg zoete aardappelen

- 100 gr rucola

- 100 gr feta kaas

- een scheutje melk

- peper en zout

- 4 gehaktballen

Deel