Terug
No-bake chocolade-pindakaasrepen
Informatie
- aantal : 8 personen
- bereidingstijd : 25 minuten
- wachttijd : 120 minuten
- menugang : na
Benodigdheden

- 400 g chocolate chip cookies

- 100 g boter

- 300 g pindakaas

- 300 g pure chocolade 70% cacao

 

Extra benodigdheden: blender of staafmixer met mengbakje, bakpapier, brownie bakvorm van ca. 23 cm bij 23 cm, satéprikker

Bereiding
No-bake chocolade-pindakaasrepen

Schep de koekjes in een blender en maal deze helemaal fijn. Smelt de boter in een steelpannetje en giet bij de koekjes. Schep tweederde van de pindakaas bij de koekjes en meng tot een stevig koekmengsel.

 

Leg bakpapier in een brownie bakvorm en schep het koekmengsel erin. Druk dit goed aan met een lepel of spatel.

 

Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie in een pan. Bestrijk het koekmengsel met de gesmolten chocolade. Smelt de rest van de pindakaas in een steelpan. Giet de gesmolten pindakaas over de chocolade en maak nu met een satéprikker draaiende bewegingen door de chocolade zodat je een mooi patroon krijgt.

 

Zet het geheel minstens 2 uur in de koelkast. Snij en serveer in vierkanten.

Informatie
- aantal : 8 personen
- bereidingstijd : 25 minuten
- wachttijd : 120 minuten
- menugang : na
Benodigdheden

- 400 g chocolate chip cookies

- 100 g boter

- 300 g pindakaas

- 300 g pure chocolade 70% cacao

 

Extra benodigdheden: blender of staafmixer met mengbakje, bakpapier, brownie bakvorm van ca. 23 cm bij 23 cm, satéprikker

Deel