Terug
3 soorten kaasfondue in brood
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 30 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 teentje knoflook

- 500 ml witte wijn

- 200 g Noord-Hollandse Gouda

- 200 g pikante boerderijkaas

- 150 g Langres witschimmelkaas

- 2 el bloem

- ½ komkommer

- 1 paprika

- 1 wortel

- 8 cherrytomaatjes

- 8 radijsjes

- 4 verse grote harde ronde witte broodjes

- peterselie

- peper

 

Extra benodigdheden: fonduepan, rasp, garde

Bereiding
3 soorten kaasfondue in brood

Wrijf een braadpan met dikke bodem of fonduepan in met een teen knoflook. Giet de wijn in de pan en breng aan de kook. Rasp alle kaas die je kunt raspen. Snij alle kaas die je niet kunt raspen in blokjes. Schep nu beetje bij beetje de kaas bij de wijn en blijf roeren tot alle kaas gesmolten is. Maak een papje van de bloem en 2 eetlepels water. Roer dit met een garde door de kaas. Breng de kaasfondue op smaak met peper en laat deze een beetje indikken. Snij de komkommer, paprika, cherrytomaatjes, radijsjes en wortel in reepjes. Snij het kapje van de broodjes en hol de broodjes uit met je vingers. Pas op dat je geen gaten in het broodje maakt. Giet de warme kaasfondue in de broodjes en garneer met de peterselie. Serveer met de groenten.

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 30 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 teentje knoflook

- 500 ml witte wijn

- 200 g Noord-Hollandse Gouda

- 200 g pikante boerderijkaas

- 150 g Langres witschimmelkaas

- 2 el bloem

- ½ komkommer

- 1 paprika

- 1 wortel

- 8 cherrytomaatjes

- 8 radijsjes

- 4 verse grote harde ronde witte broodjes

- peterselie

- peper

 

Extra benodigdheden: fonduepan, rasp, garde

Deel