Terug
Gourmet: Indiase viskoekjes met tijm-peterselie salsa
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 15 minuten
- wachttijd : 4 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 bosje peterselie

- 2 teentjes knoflook

- 1 limoen

- 400 g kabeljauw

- 1 eidooier

- 1 el kappertjes

- 1 tl garam masala (kruidenmolen)

- 1 bosje tijm

- ½ citroen

- scheutje olijfolie extra vierge

- snufje Himalaya zout, peper

- 2 eetlepels yoghurt

 

Extra benodigdheden: gourmetstel, keukenmachine

Bereiding
Gourmet: Indiase viskoekjes met tijm-peterselie salsa

Pluk de helft van de peterselie, pel 1 teentje knoflook en rasp de schil van de limoen. Maal het fijn in de keukenmachine en voeg de vis, de eidooier en de kappertjes toe. Breng op smaak met Himalaya zout, versgemalen peper en garam masala. Maak met natte handen 8 kleine platte viskoekjes.

 

Pluk de blaadjes van de tijm en pluk de rest van de peterselie. Pel het tweede teentje knoflook en maal deze fijn met de tijm, peterselie, een scheutje olijfolie en het sap en de geraspte schil van een halve citroen. Roer de yoghurt door de salsa. Breng op smaak met Himalaya zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een pannetje en bak de viskoekjes goudbruin in circa 4 minuten. Serveer met de tijm-peterselie salsa.

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 15 minuten
- wachttijd : 4 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 bosje peterselie

- 2 teentjes knoflook

- 1 limoen

- 400 g kabeljauw

- 1 eidooier

- 1 el kappertjes

- 1 tl garam masala (kruidenmolen)

- 1 bosje tijm

- ½ citroen

- scheutje olijfolie extra vierge

- snufje Himalaya zout, peper

- 2 eetlepels yoghurt

 

Extra benodigdheden: gourmetstel, keukenmachine

Deel