Terug
Gourmet: Spaanse vis spiesjes
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 10 minuten
- wachttijd : 60 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- ½ rode peper

- 300 ml olijfolie extra vierge

- 1 teentje knoflook

- ½ bosje rozemarijn

- 8 gemarineerde gourmet reuze garnalen

- 8 zalmblokjes

- 1 fuet met paprika

- 1 citroen

- zout en peper

 

Extra benodigdheden: kleine spiesjes of saté-prikkers, gourmetstel, staafmixer

Bereiding
Gourmet: Spaanse vis spiesjes

Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper en snij de rode peper grof. Schep samen met 200 ml olijfolie, de gepelde knoflook en de rozemarijn in een hoge kom en pureer glad met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper en giet de marinade over de garnalen en de zalmblokjes. Laat een uur afgedekt marineren in de koelkast. Snij de paprika fuet in plakjes van een centimeter dikte. Maak kleine spiesjes van 1 zalmblokje, een plakje fuet en een grote garnaal. Verwarm een scheutje olijfolie in een pannetje en bak de spiesjes in circa 5 minuten om en om gaar. Serveer met partjes citroen. 

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 10 minuten
- wachttijd : 60 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- ½ rode peper

- 300 ml olijfolie extra vierge

- 1 teentje knoflook

- ½ bosje rozemarijn

- 8 gemarineerde gourmet reuze garnalen

- 8 zalmblokjes

- 1 fuet met paprika

- 1 citroen

- zout en peper

 

Extra benodigdheden: kleine spiesjes of saté-prikkers, gourmetstel, staafmixer

Deel