Terug
Penne met kip
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 45 minuten
- wachttijd : 30 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 400 gram penne

- 400 gram kipfilet (in blokjes)

- 250 gram champignons

- 3 uien

- 1 courgette

- 1 paprika

- 4 teentjes knoflook

- 1 blokje kippenbouillon

- 5 takjes fijn gehakte peterselie

- 1 bakje roomkaas (Crefée)

- ½ zakje geraspte 30+ kaas

- ½ zakje groene curry woksaus

- 1 eetlepel olijfolie

- zout en peper

Bereiding
Penne met kip

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de uien, champignons, paprika, courgette en knoflook in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan, bak hierin de kipstukjes samen met de uien, champignons, paprika, courgette en knoflook en voeg het blokje bouillon toe. Laat dit wat inkoken tot het vocht bijna weg is. Voeg de room, woksaus en de peterselie toe. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Laat de gekookte pasta goed uitlekken. Meng alle ingrediënten door de pasta en bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Zet de schaal ongeveer 20-30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas mooi goudbruin is gekleurd.

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 45 minuten
- wachttijd : 30 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 400 gram penne

- 400 gram kipfilet (in blokjes)

- 250 gram champignons

- 3 uien

- 1 courgette

- 1 paprika

- 4 teentjes knoflook

- 1 blokje kippenbouillon

- 5 takjes fijn gehakte peterselie

- 1 bakje roomkaas (Crefée)

- ½ zakje geraspte 30+ kaas

- ½ zakje groene curry woksaus

- 1 eetlepel olijfolie

- zout en peper

Deel