Terug
Stamppot Veldsla Gorgonzola Peer
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 25 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 kilo aardappelen
- 25 gr roomboter
- 100 ml volle melk
- 1 bouillonblokje
- 3 bosuitjes
- 400 gr gerookte kip
- 2 zakken veldsla
- 4 peren
- 1 pak gorgonzola
- 100 gr walnoten
- snufje peper
- snufje zout

 

Extra benodigdheden: pureestamper

Bereiding
Stamppot Veldsla Gorgonzola Peer

Kook de aardappelen en stamp ze tot een puree, samen de met melk, boter, peper en 1 bouillonblokje. Snij de bosui fijn en roer deze samen met de veldsla door de puree. Snij de gerookte kip, de peren en de gorgonzola en voeg dit toe aan de puree. Knijp de walnoten met de hand fijn en strooi ze over de stamppot. Voeg zonodig extra peper en zout toe.

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 25 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : hoofd
Benodigdheden

- 1 kilo aardappelen
- 25 gr roomboter
- 100 ml volle melk
- 1 bouillonblokje
- 3 bosuitjes
- 400 gr gerookte kip
- 2 zakken veldsla
- 4 peren
- 1 pak gorgonzola
- 100 gr walnoten
- snufje peper
- snufje zout

 

Extra benodigdheden: pureestamper

Deel