Terug
Labneh met pistache en geroosterde pitabroodjes
Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 10 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : bijgerecht
Benodigdheden

400 ml yoghurt

flinke snuf zout

handje pistachenoten

gemalen zwarte peper

olijfolie extra vergine

4 pitabroodjes

Bereiding
Labneh met pistache en geroosterde pitabroodjes

Meng de yoghurt met wat zout en laat het in een kaasdoek of koffiefilter goed uitlekken (liefst een dag).

Pel en hak de pistachenoten fijn.

Spreid de dikke yoghurt uit op een bord. Bestrooi met de nootjes en peper en besprenkel met olijfolie. Rooster de broodjes, snij ze in puntjes en serveer ze bij de labneh.

 

Serveertip: lekker met de op de huid gebakken zalm en kruidige zoete aardappelsalade. Zie receptlink bij 'gerelateerd'.

Informatie
- aantal : 4 personen
- bereidingstijd : 10 minuten
- wachttijd : 0 minuten
- menugang : bijgerecht
Benodigdheden

400 ml yoghurt

flinke snuf zout

handje pistachenoten

gemalen zwarte peper

olijfolie extra vergine

4 pitabroodjes

Deel